sâmbătă, 22 septembrie 2012

"Tăcere", volumul 3 din seria "Îngerul nopții" de Becca Fitzpatrick în curând la editura Litera


Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?
Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.

Aștept volumul acesta de luni întregi, luni în care mi-am tot imaginat ce se va întâmpla, cum se va întâmpla...cine va face ce, cum se vor descurca personajele mele dragi și iubite. Dar la asta jur pe orice că nu mă așteptam. E imposibilă descrierea asta, mă face să pornesc pe jos în căutarea cărții :))
Știu că nu am apucat să fac vreo recenzie acestei serii, dar sper să o fac cât de curând. Până atunci vă pot spune și promite că...merită. E una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, comedie, suspans și dramă. Toate la un loc. 

Abia aștept Tăcere. Voi rămâne mută în fața acestui volum pe care sper să nu-l ratați! 


Un comentariu:

  1. Eu nici nu am citit descrierea cartii, nu vreau sa stiu nimic de dinainte, nimiiiic :))

    RăspundețiȘtergere