marți, 23 octombrie 2012

Visătoarea, volumul al doilea din seria Evernight, de Claudia Gray- în curând la Leda!

Născută din părinţi vampiri, Biancăi i s-a spus întotdeauna că e menită să devină aidoma lor. Dar s-a îndrăgostit de Lucas, un irezistibil vânător de vampiri infiltrat la Academia Evernight, şcoala-internat exclusivistă la care este elevă. Bianca este hotărâtă să fie împreună cu Lucas, chiar dacă pentru asta e nevoie să-i mintă pe vampirii puternici din Evernight.

Propriile minciuni o împing în adâncul misterelor şcolii, şi descoperă că până şi cei în care are cea mai mare încredere îşi au propriile secrete întunecate. Când o forţă fantomatică începe să atace academia – având-o pe Bianca drept ţintă –, ea descoperă adevăruri şocante din propriul trecut, care-i vor schimba pentru totdeauna viitorul.

“Odată ce am început să citesc EVERNIGHT, n-am mai putut-o lăsa din mână. De-abia aştept volumul următor din seria Claudiei Gray!” – L.J. Smith, autoarea seriei Jurnalele Vampirilor, bestseller New York Times

Sinceră să fiu, am auzit numai lucruri bune despre această serie, știu că este foarte palpitantă și destul de originală...încă nu am citit primul volum, deși îl am, dar o voi face în curând! Cu siguranță îmi voi lua și acest volum! Abia aștept să apară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu